Instagram uppdatering.

Jag uppdaterar min instagram väldigt mycket just nu och det är för jag är blogg sugen, och bloggappen funkar inte så de blir så krångligt att blogga, men följ mig på instagram så får ni veta vad som händer och sker i mitt liv (+massa ego bilder såklart!)
Instagram, statigram.com (tror de heter så på datorn) - agnuuz


Sommarplanerna är igång.

Konfirmationens första dag är avklarad och det har gått riktigt bra faktiskt. Inte för att jag vet vad som skulle gått sämre men det har gått bra idag iallafall! Efter konfirmationen åkte jag, sara, signe och malin till kupolen för en fika. Inte så pigga och alerta så vi hoppas på att vi är och förblir friska och krya!

I helgen hade jag handbollscup och det gick faktiskt riktigt bra för mig tycker jag! Är faktiskt lite stolt över mig själv om jag ska vara ärlig... Vi tog oss iallafall till semifinal men förlorade där och då blev jag lite besviken när vi var så nära..."Det känns piss att snubbla över målsnöret" som Amandus Allstadius från BigBrother skulle sagt.

Blogg.se appen funkar inte så därför kommer det inga bilder men jag hoppas det går bra ändå! Jag ska försöka få in någon bild lite då och då. Jag har lite att göra om dagarna och datorn används inte ofta men jag ska göra mitt bästa!

Hoppas ni har det bra iallafall! Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad, jag fryser och känner mig hängig, så ett bad låter askalas! Kram på er mina trogna älskade cirkus 10-20 läsare som kollar min blogg varje dag!! ♥ Kram på er andra också såklart! ;-) ♥

Bild från min systers instagram! 


Like a rollercoaster.

Just nu går livet i vågor. Jag vet inte alltid vad jag vill eller kan göra. Jag vet inte vad jag känner, eller vad någon annan känner. Jag vill bara att allt ska vara så enkelt, men ändå inte. Jag vill kunna veta hur jag ska tycka. Jag vill kunna veta vad alla andra tycker. Jag vill kunna bestämma över fler än mig själv. Det finns så mycket jag skulle vilja kunna göra, men de går inte! Alltid är det någon person jag tänker på, det kan tillochmed vara en och samma person under en längre tid...
Life is like a rollercoaster och det kan jag ju inte säga emot. Jag tänker ta allt som det kommer, leva i nuet. Njuta av mitt liv som tonåring, pröva mina vingar liksom!

Will you catch me if I fall for you?Skolavslutning.

Efter skolavslutningen åkte jag in till Falu Lasarett och kollade nere i svalget med en kamera för att kolla hur det ser ut när jag tränar till max. Nu har jag hunnit med att äta god mat, bytt om till finkläder igen och snart är det tårtadags! Men först måste jag städa eftersom mamma tjatar om det heeeeeeeela tiden! Inte kul....

Blogg.se appen krångrar nå så enromt! kommer inte ens in på mitt konto, så därav dålig uppdatering. Jag hoppas blogg.se fixar det snarast! Ha en bra dag och en bra sommar så hörs vi!

Såhär såg jag ut idag;


Believe.Ska komma igång igen.Fint väder.

Solen skiner, fåglarna kvittrar, kan det bli bättre?! Idag har jag en ganska chill dag så därför piffar jag inte till mig mer än såhär;
(springbyxor, tofflor, munkjacka)Bra dag.

Va på kupolen idag och fixade lite till skolavslutningen, bland annat en kavaj som jag blev jätte nöjd med :-) nu ska jag sova och ladda om för imorgon är det match mot lärarna i skolan! Bilder kommer sen! Hejs ♡The lucky one.

Skrev förut att jag ville se den och nu har jag gjort de!!! Den va askalas bra, påminner lite om "the last song" faktiskt. Men jag rekommenderar den verkligen! Och till er som gråter lätt till filmer, ni kommer gråta! Den va jättefin, så tveka inte, se den!!Måndags snack.

Det kan vara så skönt att bara prata massa skit med någon ibland. Och jag är så glad över att jag har personer jag kan prata om sådant med. De är otroligt skönt att få ur sig en massa och sen låtsas som ingenting har hänt, alltså att man kan säga det man tycker utan konsekvenser. Otroligt härligt är det! Ta vara på dom ni har, de kan försvinna när ni minst anar det!Sista rycket.

Har bara några prov och redovisningar kvar. Ska kriga livet ur mig sista tiden i skolan. Inte för att jag kommer palla de men jag ska göra mitt bästa! Just nu är jag bara hungrig och grinig. Måste ta tag i detta nu!Shopping i Spanien.

+ en bikini och tre par trosor från topshop (skönaste trosorna jag någonsin haft!)RSS 2.0