Awesome vecka.

Min vecka i calella har varit asbra! Den bästa resan någonsin! Snygga tyskar, en andra plats, fint väder, bra sällskap och bra shopping. Allt va verkligen asbra! Jag berättar mer någon annan gång :) nu ska jag sova, sovit 4timmar de två senaste nätterna, alltså 4timmar per natt, såå godnatt! :DFin dag. Fin vecka.

Haft en super mysig dag i parken på stan med mina tjejor. Åt jordgubbar, nutella och glass i solen!
Nu är det inte långt kvar tills jag tar mina kära handbolls vänner och drar till Barcelona!! Åker inatt så dålig uppdatering kommer det vara här. Men ni får ha det bra för det ska jag! Hejs!!
Inte långt kvar.

Packar! Packar! Packar! Packar!
Är ännu mer nervös idag...lite stressad också så det är bra att vi är lediga idag. Underbart väder är det också och de är askalas! Nu måste jag fortsätta!Packa.

Nu är det packa som gäller för hela slanten. Inte långt kvar nu! Längtar som tusen, och lite nervös är man ändå..de måste jag erkänna. Förts beachträningen är avklarad så nu kör vi igång igen!!!Steeekar väder igen.

Snart drar jag mig till ännu varmare breddgrader!Fin dag.

Idag blir en lika fin dag som igår enligt väderprognosen. Om inte finare. Så vi tar tunna kläder idag. Snart sticker jag till utlandet och de blir great!!Stek väder.

Friidrotten gick helt okej. Nu ligger jag i solen och steker och tänker fortsätta med det. Hoj!Friluftsdag.Dagen i två bilder.

Börjar på ganska bra humör. Slutar med huvudvärk och dåligt humör. Godnatt mina vänner.Gyllene morgon.

Idag rensar vi undan lite fikabröd! Blir bra det, annars äter jag dom hela tiden. Jag och Ida bakade i cirkus 8-9 timmar igår. Vi hann med två satser bulldeg, en sväng med kolakakor och en med mockarutor. Hann även med en sväng till Ica med panten så vi fick frisk luft och 50kr var. De va en del pant om jag säger så. När vi var klara var jag helt osig och kände mig allmänt äcklig så en dusch på kvällen satt som handen i handsken!Bageri och pant.The lucky one.

En film jag bara måste se!Vad hände?

Once in a lifetime..helt plötsligt...Plugg.

Försöker få in alla dessa no frågor men det går inte så bra! Jag måste först svara på alla och det tar ju sin lilla tid.. Idag ska jag inte göra så mycket speciellt. Jag ska träna en sväng på eftermiddagen, och det får gå som det går känner jag. Måste iallafall dit eftersom vi drar oss bortåt om en vecka!! Ska bli himla underbart!

Igår var jag med kusinen min en sväng på kvällen. Kollade på bigbrother hos henne sen åkte jag hem och fixade med bloggen. Det blev en lång dag för mig igår med andra ord, halv 3 släckte jag...ajajajVårstädning.

Hur tycker ni det blev?

Bild 1: efter
Bild 2: före 

 RSS 2.0