Söndag

Idag har jag mått bättre. Ingen feber men fortfarande lite hängig. Ska hoppa in i duschen och svalka av mig lite.. mamma har eldat så jag är helt varm. Enda inlägget idag.. Ha de bra så hörs vi! Funderar på att ta en bloggpaus..




Sjuklingen säger godnatt!



tre människor som inspirerar mig!




Fanny Staaf
En modeintresserad tjej som har outfits som jag bara älskar! Bilderna ovanför är bara en spontan bild från hennes blogg men jag tycker verkligen att ni ska in och kolla på hennes blogg! Hon har så snygga outfits!!




Ebba Sand
En tjej som bara är. Hon vågar vara sig själv och henner outfits är så himla snygga. Sen har hon ett par Dr Martens som jag älskar! Riktigt bra blogg!



Molly Rustas
En fin tjej som har riktigt fina outfits! Vissa är ganska unika och vissa är söta sommarklänningar, vad det än är så gillar jag dom starkt!


Dramatisk kväll/natt

Min kväll igår började med att jag va hos emma och hade det allmänt mysigt. När vi skulle sova fick jag ont i magen och så men försökte tänka bort det. Det gick dock inte så jag fick åka taxi hem eftersom att jag inte ville vara kvar ifall jag skulle bli sjuk. När jag kommer hem går det inge bra!! Springer in från taxin och...ja...vill inte gå in på fler detaljer men jag blev iallafall sjuk. Idag har jag mått lite bättre. Har inte ätit något på hela dagen och jag har haft nästan 39° feber. Börjar få upp matlusten och febern har sjunkit efter en tablett. 

Jag ska krya på mig och försöka bli frisk så fort som möjligt. Kommer blogga när jag orkar. Ha de bra! :-)


Stil

Såg att blogg.se hade gjort om sin starsida! Lite små rörigt i början men jag kommer nog in i de så småning om. Det var bra att de va mode och liknande så jag kan hitta inspiration till allt! :-)

Ska pcka de sista och sen beger jag mig till Emma och blir kvar där inatt. Ska hyra film och lite så också innan. Kanske bloggar mer senare. Vi får se!


några liknande sådana skulle sitta finfint i min garderob! Nu måste jag skynda mig lite.. Ha en bra fredagskväll!


städa, träna, sova

Skulle vilja ta en powernap någon minut men vet inte riktigt om jag har tid med de. Fast de skulle ju vara skönt...är så himla trött!! Jag ska iallafall städa innan jag åker på träningen. Det är sen träning så ska nog göra mig macka som jag kan äta i bilden påväg hem. Måste sova några extra timmar, har somnat sent i flera dagar nu.. inte bra...

Nog om mina sömnproblem. Idag har vi varit på framtidsmuseet på en energijakt. Trodde de skulle vara piss tråkigt men det va faktiskt kul! Mitt lag var sååååå nära finalen.. Det var en boll ifrån. Men det var bra ändå! När vi va tillbaka i skolan åt vi sen hade vi tre lektioner till. Imorgon börjar vi 9 och min lärare blev jättesur när jag frågade om vi kunde få sovmorgon imorgon eftersom vi missade våran idag (vi har bytt sovmorgons dag, hade på torsdag ist för fredag men nu har vi bytt tillbaka). Det svar jag fick var en mördar blick och ett nej i en tonart så de lät som om jag var helt dum i huvudet....inte min favorit lärare...

Har massa plugg framöver så i helgen blir det inte så mycket mer än att plugga som det ser ut nu. Måste sätta igång nu! Hejdå, ha ett bra liv så hörs vi när vi hörs! Ska försöka få in ett inlägg minst en gång per dag. Statistiken stuupar!!! Håll ut!! Jag kommer tillbaka så fort jag kan!!!! ♥



Börjar halka efter med fotningen också.. mina nästa fotningar ska innehålla hästar/djur, amanda och hanna!! Måste börja planera lite.....några tips? :)



Onsdag 25/1

Idag har jag varit i skolan från åtta till typ tre. Kom hem vid fyra. Har pluggat hela dagen och jag är klar med engelskan, har räknat ikapp i matten och skrivit ikapp i son. Har varit med mamma på kupolen och lite så också. Hon ska göra ett ganska stort pyssel.. blir spännande att se resultatet!

Eftersom jag inte tvättade håret igår så måste jag göra det idag så jag ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag röjja upp lite kläder på mitt rum osv. innan jag lägger mig, känns som en tidig kväll ikväll! Ska till framtidsmuseet på någon energijakt eller något imorgon bitti så min sovmorgon försvann som en fis i rymden..

Jag har ganska mycket på nu och bloggen kommer läggas ett steg bakom allt. Men ni når mig fortfarande här, på facebook och på min mail! Hoppas ni får en fortsatt bra vecka!



Ett tips från mig!!

Är du trött på att gå långa dagar i skolan med tighta kläder eller en tight BH som sitter åt? Jag tycker iallfall att det är ganska obekvämt, dom sitter fel, vissa är för stora eller för små och vissa sitter åt så hemskt runt om. Ett ttps från mig till er; använd sport BH! Jag hade de på mig under en stickad tröja idag och det var hur skönt som helst! Helt underbart!!! Jag hade då en svart så det ser ut som att man har linne på sig, men om man matchar färgerna så ser det helt normalt ut. Det ser ut som att du har ett linne under. Jag blev helt kär i att använda sport BH om dagarna. Helt underbart skönt!! 

Det var ett (underbart) litet tips till er tjejor som tycker att vanliga bhar är jobbiga.. Hoppas ni tyckte om det och hoppas ni vågar prova det!!! Nu tar jag mig en dusch!


5 av 5 toasts! kanonskönt!


överallt förutom hemma

Idag är det tisdag och jag är borta (som vanligt) hela dan. Först skola sen träning nästan direkt efter och jag hinner inte hem. Kom hem för typ en timme sen men har inte kommit in i duschen än. Jag ska göra det nu tror jag..

Jag funderar på att skapa ett samarbete med något företag eller liknande? Är det någon som har provat det någon gång? Funkar det? Vad gör man när man skapar ett riktigt samarbete? 

Vi höres imorgon!! har lite att göra, mycket som händer nästa vecka.. får se om jag hinner med bloggen.. De visar sig :) Ha de gött!!

Något som står hööööögst upp på önskelistan just nu är; 


inrednings kamera


Vinröda Dr. Martens!!!!!!


alla dessa Jeffery Campbell skor i alla dess färger!! döööör så snyggt!


Husvagnen!!

Nu spelar SVERIGE-SERBIEN!! Efter de hoppar jag in i duschen och sen hoppar jag i sängs! Vill bara dela med mig av min och min vän Lizette's underbara humor! HAHAHAHAHA!! hoppas ni har lika kul som oss ;)




Musikanten!!!!!

Jag och min vän Lizettes enormt dåliga humor, den är så dålig att den blir bra!! Självklart var det jag som hade tråkigt på bussen och kom på detta... HAHAHAHAHAHA




Tävlar hos missbuttercup!


Var med och tävla du också!! Vem skulle inte vilja ha en freebra? Tänk vad snyggt att ha en tröja med öppenrygg och sen ser man bh:n, det är ju inte speciellt snyggt? Så gå in här och tävla om en freebra! En bh man ''klistrar'' fast, utan band! :-) Ha en bra dag!


Love the life you live, live the life you love ♥

Ibland vill man bara sjunka genom jorden. Man vill glömma allt negativt som har hänt och bara börja om och göra det bättre. Men det går ju inte, det är de sämsta med allt. Att inte kunna spola tillbaka tiden och göra allt dåligt bättre. Det är då man verkligen förstår att alla nära betyder mer än allt! Ta hand om er själva och era närmaste! ♥




Tröjan du hatar

Nu har jag lagt undan plugget för idag. Gjorde klart so,no och lite engelska. Nu ska jag slänga kläder i tvätten och sätta igång en maskin eftersom jag lyckades spilla apelsin på tröjan jag ska ha imorgon. Måste tvätta mina svarta byxor också, de är de enda byxor jag använder, gud, jag älskar dom!! 
Om mamma läser detta kommer hon tappa hakan eftersom jag ALDRIG tvättar. Hehe...Ska plocka ihop på mitt rum också. Mycket nu på kvällskvisten, bara att sätta igång då! Ha en mysig söndagskväll!! 




Söndag = pluggdag

Alltid på söndagar pluggar jag, eller oftast. Det är en sån tråkig dag, nästan varje söndag är så seg. Idag har jag iallafall varit med mamma och lillebror till Falun en sväng. Först skjutsade vi Julia sen gick vi lite på stan. Nu ska jag fortsätta plugga, vi hörs!


RSS 2.0