- Mycket i skolan! -

Jag har inte haft tid med bloggen. Mycke plugg och för lite tid. Jag bloggar mer ikväll. Nu ska jag ut och åka bil med Julia. De är en åktur jag seeeent kommer glömma!!!! hihi hejdå


- Äppelpaj! -

Jag sitter just nu och pluggar. Har tre prov nästa vecka fast man bara får ha två. Jag har ne inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag. Den har jag gjort klar nu. 
Efter skolan idag hängde emma med mig hem! Vi gjorde inte så mycket. Vi pluggade och bakade äppelpaj. Imorgon ska vi orientera. Bild på pajen kommer upp sen! Den vart asgod! :D Nu ska jag kika IDOL! Hej så länge! ♥


- Ny vecka! -

Godmorgon! Ska snart dra mig till skolan/ugndomsmottagningen. Missar första lektionerna men de gör väl inge? ;)
Efter skolan idag ska jag nog bara hem och plugga! Har massa prov v40 så de är lika bra å börja plugga nu. Jag funderar på att ha godislöfte men vet inte om jag klarar de. Vi får se ;) (jag äter FÖR mycket godis!!!)
Jag har inte så mycket mer att säga men jag ska försöka blogga efter skolan. Kanske fixar ett snyggt collage med snygga kläder. Vi får se..

Ha en bra dag! ♥


©


+ Kall söndag! +

Ska snart sätta mig vid tv:n och kolla lite True Talent. Eller kanske gustafsson 3tr? Vi får se vad de blir. 
Imorgon ska vi till ungdomsmottagningen på morgonen. Vet inte vad vi ska göra där men de visar sig imorgon. 

Idag har jag nästan bara suttit och pillat med designen. Jag kan erkänna att jag inte har gjort allt själv. Men den blev bra! Lite annorlunda header om jag får säga det själv men den duger :) Det har varit riktigt kallt idag! Tror jag går till brasan som mamma har fixat! Vi hörs imorgon om jag hinner åt datorn då! :) Kramis♥


+ Vad tycks? +


Tryck F5 om du inte ser den! 
Jag hoppas att alla script är borta nu! :) Vad tycker du om den nya designen? ♥


Nytt på G!



Fixar!

Nu håller jag på och fixar och trixar med bloggen så därför ser den ut som en gör just nu...


Collage


+ Svarta jeans eller svarta strumpbuxor. Snyggt & Udda, I LOVE IT!!!! ♥


Dålig update!

Förlåt för dålig uppdatering. Det har varit mycket och jag har inte riktigt hunnit med allt. De har varit mycket i skolan och träningar så då har bloggen skjutits undan. Inge bra! Men nu är jag tillbaka och tänkte skriva med än vad jag brukar. Vad tycker ni om de? :) 

Det ramlar in anmälningar till veckans blogg. Just nu är det 11 stycken och jag hoppas på fler!! Jag trodde de skulle bara skulle vara 2-3 st men 11 är ju toppen! Tävlingen avslutas nästa söndag så ni har tid på er att anmäla er. Jag kommer lotta fram vinnaren. Dom som länkar får en extra lapp. Jag ska köra igång en till veckans blogg tävling efter den här så håll utkik!! 

Nu i helgen är det Junior SM här i Borlänge. Jag är då för liten för att spela men jag ska försöka ta mig dit och kika. Va där idag och kolla. Nog om de. Nu ska jag fortsätta njuta med min godispåse och min spotifylista! Ha en trevlig helg! Subscribe min spotify här!


Foto & Redigering: Agnes Willman (jag) | Modell: Julia Willman


Fixar!

Nu ska jag sätta mig och fixa min blogg. Alla script ska bort!! Jag ska göra mitt bästa!!


Godmorgon!

Igår var jag ledig men de är jag inte idag. Klockan ringde 06.30. Jag trodde vi började åtta så jag gick upp och skyndade mig men när jag har ätit frukost inser jag att jag börjar om en timme.. Kändes sådär. 

Idag åker vi iallafall till Olivia och sovar där till imorgon. Vi är lediga imorgon också. (vi = klassen, men bara tjejerna som ska till Olivia)

Jag hinner nog inte blogga mer idag. Ha en bra dag! ♥


Sitter och snorar..

Har blivit riktigt förkyld nu på bara någon natt. Inte kul och INTE okej! Jag har inte tid att bli sjuk! 
Nu ska jag fixa till mig lite, sen ska jag fixa nått att äta sen drar jag mig till bussen som sedan tar mig till Falun! Möter syster där och vi fortsätter till Faster ♥


De här va ju kul☺

Det bara rullar in kommentarer, fler än jag trodde!! Fortsätt så! 

Jag har fotat Julia idag till hennes blogg och håller på och fixar lite med dom. Håller på med hennes header oxå. Hon springer ut och in från mitt rum för att kolla om de blir som hon vill ;)
Och mitt i redigeringen så kommer jag på att jag inte har redigerat alla Amandas bilder än. Alltså så blev det ganska mycket jobb... Men de är bara att fortsätta, är ju ledig imon så jag får väl göra ta tag i de. Måste köpa sminkborstar och sånt oxå. Får se om jag drar med mig någon trevlig person på lite äventyr imon.

Ska hälsa på min bästa faster som har opererat sig imorgon oxå. Skickar en extra tanke till dig min kämpe! ♥


Veckans Blogg!!




Tänkte köra på veckans blogg! Jag provar och är det tillräckligt många som är med gör jag det till en större grej! :)

  • Kommentera att du är med, komihåg att skriva din bloggadress!
  • Länka till min veckans blogg tävling på din blogg, i enskilt inlägg. (större chans att du vinner)

Om Du vinner:
Du kommer få en länkning i varje inlägg i en vecka. Somsagt, är det många som är med gör jag det till en större grej. Och jag menar, vem vill inte ha fler läsare till sin blogg? :) 

Kram på er ♥

VINNAREN LOTTASUT LÖRDAG 1/10!!



Chillar i Äppelbo!

Sitter hos mormor nu och har de bra! Vi kom vid fyra och Gottfrid älskar att vara här! Det är ett typiskt höstväder ute här. Eller det var. Nu börjar det bli mörkt. Men iallafall, solen har skinit hela dagen och de har kommit höstvindar. Hösten är här, vilket betyder att jag kan fota mycket höstbilder! Ska klura fram ett tema som jag kan ha till Amanda. Vill ha många fina höstbilder!! {det blev mycket höst nu känner jag}. Jag har inte så mycket att säga. Ska försöka hinna skriva imorgon också! Sköt om er så länge! ♥


RSS 2.0