städa

drar upp musiken på högsta (eller nästan iallfall) och städar. seeyaa :D
är as taggad för discot imon!! :D träning senare idag! men hejdå


nattinatttttttt

kryper ner i bädden nu snart! är super trött! börjar 10 imorgon, känns verygoood!!! imorgon är de träning och på fredag är det disco! härligt! jag är riktigt taggad för 80tals disco! men herregud vad många utropstecken jag gör!! ja men ni ser ju... 

Filmen hopp eller vad den heter verkar sjukt kul! Såg reklamen nyss, och jag måste se den :D hihi! nej godnatt på er! hörs någon annan dag.


klicka på bilden för större, den va så enormt stor så typ halva fick plats..



16


grattis på dig syster min!


tunatutten

Slutade tjugo i 12 idag för idrotten va inställd. Drog till tunatutten med emma efter skolan, eller kupolen som det heter. Hittade en tröja och ett par byxor. Jag älskar tröjan! Helt fantastisk! Ni får se bild sen, har ingen på datorn just nu.
Nu ska jag göra annat. Bajjjbajjj!


we are golden


Ni är så hemskt underbara!

Drog hem en vinst sådär på söndagseftermiddagen. Ingen liten vinst heller, vann ju alltihop!
Ska snart hoppa in i duchen, så seg som jag är.. De gick bra hela dan förutom på morgonen. Morgonmatcher är inte våran grej tror jag ;)

Skola imorgon, har inte lust med de, ska lägga mig tidigt idag! Jag vill spela mer handboll! De är extra träning imorgon iallfall. Enda positiva med dagen..nästan. Iallafall så ska jag hoppa in i duchen och sen ta mig något att äta sen ska jag krypa ner under täcket och kolla tv.. eller nå liknande iallafall.

Bloggar till och från som ni ser. Men jag ska försöka blogga varje dag men jag har annat för mig än att sitta vid datorn men jag ska försöka blogga varje dag! :)

Knät har jag inte haft ont i idag! Hur bra är inte de?! De är tack vara min kära mamma! Såg ut såhär idag på knät:


Måste lägga ut bilder som jag tycker är så kuliga!!!
(de är jag som har skrivit dit pratbubblorna!! hihi)




Mer bilder hittar ni här!


22.44

FOTO: jag!! MODELL: Julia Willman
NIKON D3000

Sitter med en ansiktsmask i ansiktet (för er som inte visste vart man har en sån mask). Ska snart tvätta bort den och sen tror jag att jag kryper ner i min sköööma säng! Kanske kollar film, eller somnar till en film.. vi får se.. 

Axeln är bättre iallafall, ska väl få lite mer sömn idag än vad jag fick inatt. Handbollens dag på söndag och nu skriver jag om saker ni skiter it. Håll utkik för de kommer komma upp en grej idag eller imorgon tror jag!! hihi en hemlis!

Nattinatti


fredagsmys

Sitter framför brasan och myser. Kom nyss hem från Ida. Kanske ska va med henne imon oxå. 

Hittade en sida nyss, här kommer lite vad den handlar om:

Är det en balkong eller en terass?


Jag ser inte vad som står, gör du?
Fler bilder här


aj...igen

Tänk att jag alltid har ont någonstans... Nu är de axelns tur. Vi vann hela serien igår iallafall. Nu börjar son hejdå


trött?

Ska hoppa in i duschen nu snart. Kommer somna snabbt idag. Är riktigt trött efter den dag i romme och sen träning efter de. Har fullt upp imon så kanske inte bloggar så mycket.


Romme!

Har varit i Romme Alpin idag hela dagen. Det var jätte tung snö och det gick extra segt att åka så jag är extra trött. Vi får se om det blir träning, jag är helt slut men vi får se! Knäna är det sådär med och ja, allt känns att gå nerför nu... finner inte de positiva.. men,men.. jag kanske ska plugga idag oxå, hur fan ska jag hinna?! Jaja, pluggar om jag hinner. Matteprov imorgon, nu lär jag sticka! hejdå


MÅSTE LÄSAS!!

HAHA! jag glömde berätta en sak!!

{När jag, Emma, Lizette, Olivia, Hanna och Olivia satt och spelade kort idag, så satt jag på en egen bänk som jag hade dragit dit. Jag hade benen på andra bänken. Då tänker ni att oj vad kul men de va inte de jag menade. Iallafall, vi satt och spelade kort och plötsligt känner jag hur bänken försvinner. Efter 5 sekunder känner jag hela bänken försvinna och jag dunsar ner på golvet! Jag hänger kvar med benen och sen kollar jag upp, då ser jag att alla sitter och asgarvar och sen kommer emma och kikar upp vid bordskanten!! Som tur var var det inte så många som såg. Fast två minuter senare, alltså när jag hade satt mig igen, kommer hela 8D! Haha! Gud vad kul de va! Jag tror att hon som drog undan bänken tyckte det var pinsammare än vad jag tyckte! Herregud! Jag skrattade så jag grät!!}

Det var bara de jag ville säga, hejdå! :)


P-97/98

Helt vanlig skoldag. Har mått lite sådär idag men jag ska iallfall försöka vara med på matchen. Det kanske jag inte har sagt till er men vi har träningsmatch mot P-97/98 idag, dom tror att dom ska vinna men det tror inte jag! Dom tror att dom är bättre än ett steg fyra lag men njaaa, skulle inte tro de dåra (pinsamt om vi förlorar!!!!!!!)

Skickade nyss ut lillebrors cykel! Ja, han är ju såklart inte ute själv, Micke är med. Våren är ju här! Tog tillochmed skinnjackan idag!! Gud vad härligt!!! Jag älskar våren (bara för jag fyller år!) hihi. 
Ska göra svenskan snart oxå, sen äta, sen fixa och dona innan match. 


Fan vad fin du är! Blev jätte nöjd med bilderna, de va faktiskt första gången!
FOTO: jag!! MODELL: Julia Willman
NIKON D3000


fråga

Anonym: vart gör du dina collage?

svar: det är jättekul att du kommenterar och frågar men skriv ditt namn så jag vet vem du är! Men fortsätt fråga! Det är jättekul när ni frågar saker! Iallafall, jag gör de i picasa 3 :-)

nu kryper jag till kojs! Vi hörs imon! Natti! :-}


Det skulle sitta fint i garderoben!



åå vad glad jag blir!!

besöks rekord igår!! 46 läsare!!! Gud vad jag är glad! Älskar mina läsare! Fortsätt läs! Toppen! Ni har gjort det roligare att blogga och alla som kommenterar och säger att jag är duktig! Det värmer jätte mycket! Jag blir så glad! (det är inte många, typ ingen, på bloggen men många i verkligheten!!) 
Igår kom jag på hur mycket jag kan utveckla mitt foto intresse! Jag ska ta med mig Julia ut någon annan dag och fota! Jag har många ideér, men måste först utveckla ideérna lite :) 

Nu ska jag käka halstabletter och fixa skol arbetet! byeebyeee!!


FOTO: Jag!! MODELL: Julia Willman
Nikon D3000


RSS 2.0