sista april med underbara människor!

Nu är jag förmodligen med en massa kompisar. Det är ett tidsinställt inlägg så jag vet inte exakt vad jag gör nu. Om vi har gjort som vi sagt så är vi antingen hos Pontus, ute och kollar brasa, ute och gör ingenting eller något. Det är en bra kväll iallafall! :)


Lovet...

Jag tror inte jag har gjort nånting vettigt på lovet. De va nån dag då och då men inge mycket. Imorgon ska jag iallafall va med sthyris. Hon sover här och vi ska va med annat folk. Vet inte vad vi ska göra men de kommer vi väl på :)

Lovet har varit alledeles för kort och jag har mått sisådär. Haft huvudvärk och varit trött hela tiden. De är säkert en förkyldning som sitter och lurar. Känns inte okej. Jag blir torr i halsen nästan på en gång.

Nu snart ska jag hoppa i säng. Ska försöka komma i säng innan 1 ikväll. Vi får se om jag lyckas.

Nattinatti!


fixat..tror jag

Jag tror det är fixat nu. Säg till om ni hittar något som inte stämmer eller något jag ska ändra på! :-)


rörigt

Jag vet att det ser jätte rörigt ut på bloggen och jag har ingen aning om vad som har hänt. Ska fixa de så fort jag kan.


värt att läsa...eller?

Jag har varit arg idag! Eller bara hemma, jag åkte upp till kusinerna en sväng och dom vad då iallafall glada så då var ju jag också glad! :-) jag tycker vi lär träffas oftare! blir så långt mellanrum mellan varje gång. Nu ses vi iallfall på söndag och sen veckan därpå eller veckan efter. Det får vi se. Vi ska iallfall på kalas på söndag så då ses vi! :) (då ses hela släkten)

Imorse va jag sur för jag hittade ingenting. Alla kläder jag skulle ha va borta. De är dom nu också. Tillslut fick jag nog och drog på mig nå kläder bara. Böt minst 10 ggr innan jag blen ''nöjd''. Jag orkade inte bry mig nå mer så jag sket i de.

Jag har somnat sent på kvällarna nu på lovet. Men de är ju trots allt lov. Det gör inte så mycket. Jag har tänkt för mig själv de senaste dagarna. På både bra och dåliga saker. Allt negativt kan bli positivt och tvärtom. Jag har fått saker klart för mig som jag inte riktigt fattade förut. Det har varit skratt och tårar. Jag har tänkt tillbaka på förra året. Om jag tog ett steg till då skulle det vara annorlunda nu. Skulle jag inte ha gjort de jag gjorde skulle det vara annorlunda nu. Det kan vara en pytte sak som kan ha gått fel. Eller kanske rätt.. Det har gått i en lång och brant bergochdalbana. Det jag önskade mig för ett år sen har jag nu. Mitt liv är nästan helt underbart! Mina vänner är helt underbara och de stöttar mig genom det mesta. Det finns några få som finns vid mig hela tiden. De hjälper mig med ALLT! De kommer alltid betyda riktigt riktigt mycket för mig. Kille som tjej. 1år som 100år. Kön, ålder, utseende och allt spelar ingen roll. Insidan är det viktigaste för mig. Självklart är ingen av mina vänner fula. Ingen! (Du som läser behöver inte fortsätta läsa men jag måste skriva det här och ingen har tvingat dig att läsa.) Det kommer alltid fattas en pusselbit i mig. Så länge inte en riktigt nära person finns vid min sida fattas det en del av mig. Det har varit så ett tag och jag lider med er som känner lika. Jag vet hur det känns. Mer detaljer går inte jag in på eftersom det är personligt. Ta vara på det ni har innan det försvinner. Det kan gå fortare än ni tror. Hoppas inte för mycket. Du blir bara besviken om det inte händer. Till alla mina nära&kära: Det är ni som får mig att stå på benen. Jag älskar er!
saknar dig! ♥

+ många många fler!


Jag ska skaffa mig en egen tvättmaskin

Nu är jag arg, arg och ännu mer arg!
random bild


Kontakta mig!

Mail: agneswillman@hotmail.com
Msn: agneswillman@hotmail.comagneswillmans frågesida

Ni kan även kontakta mig på bloggen genom kommentarer!
Hoppas ni trivs på min blogg. Utan er läsare går det inte att blogga! :)
Ni är Guld värda!Don't let it happen again


how long do you resist hurricane
?Solen som ramlat ner på marken

Det har regnat i stort sett hela dagen. Det har duggat och spö regnat och jag har inte sett solen en enda gång idag! Det är inte bra!!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Va och klippte mig vid 14.00. Klippte inte så mycket men fick bort de slitna! De va de bästa. Jag va med mamma och handlade för en stund sen. Det har inte hänt så mycket mer idag.18.3°

I skuggan!
Helt sjukt vad varmt det är! Vid påsk förra året va de minus grader, kan ni tänka er de?! Det kan iallafall inte jag!

Mathilda kommer snart. Gud vad längesen vi träffades. Ska bli superskoj! Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något. Jag vaknade för en gång skull senare än 8-8.30 idag! Gottfrid kom in och väckte mig vid halv tio. Det blev sent igår. Jag kollade på sista Eva&Adam filmen. Har nördat igenom hela serien och långfilmen för typ sjuttioelfte gången! ;)

Nu ska jag bädda sängen och hänga in lite kläder i garderoben, innan mathilda kommer. Förresten så ska jag ta kort och lägga in vad jag fick med mig hem från kupolen igår! :)

Herregud vad långt inlägg, för att vara mig alltså! ;)

AgnesGrattis världens bästa! ♥


Allt du har gjort för mig betyder oerhört mycket! Jag älskar dig, lika mycket som till änden av universum och tillbaka. Utan dig är jag handlös. Jag klarar inte att leva utan dig.
Grattis på födelsedagen världens bästa mamma! ♥som handen i handskenSunshine!

Sitter ute i solen och försöker få lite färg!
Gårdagen va ett rent helvete! Allt gick åt skogen och inget gick som jag ville... Men idag är det bättre! Humöret är någolunda bra och det ser ut att bli en fin dag! Dock inget att göra men kan väl passa på att sola lite när jag ändå inte gör något annat.

Ska lägge in bilder på datorn  idag också tror jag. Ska redigera och fixa lite.


hej lov!

har ju lov och jag har varit dö trött de första dagarna på lovet så det har inte hänt nånting speciellt. Var till vansbro igår förmiddag men de va de enda.
vet inte vad jag ska skriva men jag ska försöka ta mig i kragen och hitta på något. byeeLedig!

Var ledig idag och nu är det lov!!! 
Det blev inge runt älven häromdan men ska försöka komma ut någon annan dag :)RSS 2.0