IMORGON!

IMORGON KOMMER SVAREN!! FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!


anledning..

.. till att jag inte bloggat är att jag inte vill att ni ska glömma frågestunden!
bloggar mer efter den. FRÅGA MER! :Djag vill ha!


Mamma?!


Can we try again...

...to start a new and lovley story.

Varför är jag inte förvånad?
Det är mycket som snurrar i huvudet idag, igen. Det är inga allvarliga saker men det är saker jag måste tänka över. Känslorna är svåra att styra och allt går inte som mina känslor vill. Jag blir besviken för det alltid är samma sak som händer. Fast nu är det annorlunda. Jag hoppades över hela mitt hjärta att min dröm skulle bli sann men tydligen har jag inte lärt mig historian. Samma sak varje gång.

tråkigt inlägg, fortsätt fråga i frågestunden!
Jag skriver mer när jag är på bättre humör..


photo by Agnes


tajkonbajkon

ska göra mig klar nu och fixa lite här på rummet och sen drar jag och sandra på match i gylle. Borlänge mot Mockfjärd. Inte så speciell match men har inge annat för mig så...
Fortsätt att kommentera på frågestunden! (sidan är lite tajkonbajkon men det ska emma fixa åt mig snart hoppas jag)
http://agnesfredrikamaria.blogg.se/2011/january/fragestund.html#commentFrågestund!07 – Ett ögonblick som förändrade allt

oj... herregud vad svårt.
Jag kan tyvärr inte svara på de. :(


godnatt!jag vet vad jag ska göra nu!!

jag ska vika mina kläder i min garderob!! och städa på mitt rum. Inte så roligt men gud vad kul när det är klart! måste börja nu innan jag tappar humöret! hahaha!


foto by agnes


dåligt med bloggande på min sida!

finns inte så mycket att skriva om idag, eller juste, jag va på kupolen med Emma och Lizette. Köpte BARA saker på rean! Fan va grymt! Älskar rean!! Köpte en grå bolero och en blåochvit randig typ blus. Och ett par örhängen oxå. Höll på att glömma dom ;) de är bara vanliga runda vita :)

Imorgon (torsdag) har jag utvecklingssamtal. Går kort-kort dag. Börjar 10 slutar 12. Utvecklingssamtal 14.30 tror jag de va.

På fredag har vi SO-prov. Vet faktiskt inte om de kommer gå bra eller inte. Men hoppas på bra!! Och bra menar jag ju såklart typ inga fel. Men bara jag blir Godkänd så är jag nöjd. Visst satsar jag ju på högre men i vissa ämnen är man ju lite sämre än andra.
För att göra min fredag bra så drar jag mig till Gustafs på en liten rundtur! Hihi, jag ska med Olivia hem och sover där från fredag till lördag. Och på lördag åker vi till Maserhallen vid 12 och springer med laget. Sen är vi matchvärdar i maserhallen. Jag älskar att springa ute! Jag ska börja med de. Att om jag har tråkigt ska jag ut och springa. De är såååå härligt!! Älskar de! Man blir så pigg och man kan bara släppa allt annat och bara springa och tänka på allt!
Nu väntar plugg, men tror jag gör mer imon. Orkar inte så mycke mer idag.

pussss


foto by agnes


kocken agnes!


ungstektfalukorv med mos!
jag är grym på att laga mat! :D Igår gjorde jag ungspankaka. Eller jag och Micke, han stekte bacon och jag gjorde smeten. Men idag gjorde jag allt själv! Bra jag är!
Imorgon eller något får Julia göra mat, jag har ju gjort två dagar i rad :D

So-prov på fredag. Kan de mesta men måste plugga på de lite mer. Tror jag sätter mig och gör de nu en stund. Vid 18.00 är de träning. Hoppas på en bra träning!

there's so much spinning in my head,
disconnect the negative nowjag vet det, törs jag säga det till dig?

sitter i mitt rum, lyssnar på musik, ska läsa snart.
Det är så mycket som snurrar i min skalle. Måste slappna av och leva i nuet. Bli positiv och tro på mig själv. Inte hoppas på så mycket utan bara ta allt som det kommer. Lägga allt negativt i en hög åt sidan och ta fram den positiva högen och leta mig igenom den. Allt blir så mycket bättre då.
Nu ska jag läsa, kolla igenom engelskan sen bara ta de lugnt. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll!


JAG VILL HA SOMMMAAAARRR!!!!! härligt att va så brun!!!


snabbis innan skolan

ska snart äta frukost och passade på att skriva en snabbis när datorn va på. Vi börjar 9 slutar 12 idag. Jag och Emma åker ner till bibblan och pluggar och ev. tar en fika! Mysigt! Hihi, nej, nu ska jag äta frukost och sen bege mig bort till bussen. Måste borsta tänderna och bädda sängen oxå, hejdå!!!


nu gör jag ett ryck!

nu måste jag gära ett ryck på mitt rum! Stänger av datorn, eller nej, sätter igång spotify! HEJDÅ!


06 - Min bästa vän

Min allra bästavän är min kusin Ida. Vi har kännt varandra sen vi föddes och vi har alltid varit lika bra kompisar.

Visst, jag har flera bästa kompisar men en vän som aldrig har svikit mig är Ida. Vi har gjort hur mycket som helst. Vi har varit i Vansbro vid gammelfarmor och gammelfarfar och lekt med dockor, och lekt "kull", och vi har fikat och gått runt och tokat oss. Bara vi två.
Med Ida kan jag vara mig själv. Jag kan säga vadsomhelst och jag känner mig som hemma hos henne. Jag känner hela hennes familj och är alltid så välkommen där.

Ida och jag har inte bara varit vid gammelfarmor och farfar, vi har lekt annars också. Jag har varit vid henne och hon hos mig. Jag har svaga minnen om allt så det blir konstigt om jag skriver de för då fattar ni inte. Men vi har träffats mycket genom åren. Nu är vi med varrandra kanske en gång varrannan vecka. Jag bor nära hennes skola och hon nära min. Det är inte långt mellan oss och det är bra!

Jag älskar min kusin, det betyder mycket att hon finns vid min sida. Allt hon har gjort för mig är helt underbart!


Ida & Agnes på "picknik" vid gammelfarmor och gammelfarfars ve´bo´!


RSS 2.0