- måndags mys -

Sitter i min säng och kollar på tv. Har datan med mig också. Jag har varit ute och fotat lite idag. Två av bilderna är i headern. Jag hittar inget riktigt höst ställe med bra ljus. Jag har iallafall lite höst bilder nu. Ska få ut amanda på en plåtning så jag får ännu mer bilder. Justja, jag har en massa att redigera... jag måste ta tag i det snart!!

Imorgon kanske jag ska med Emma på Emmaus igen. Hon är där nästan hela tiden och jag hänger väl på lite då och då. Vi var på Myrorna i lördags som jag skrev tidigare. Hittade en grå stickad väst. En lite längre som går över rumpan. Jag köpte också ett brons färgat linne. De jag har på min bild här till höger →

Nu ska jag fortsätt mysa. CYA ♥- Ny header! -

tryck F5 om ni inte ser den nya!


- Hur många lingon finns det i världen -

Ni må tycka att jag är konstig men jag GRÄT

(observera att jag sällan gråter till filmer!)


- mys -

Amanda sov här inatt, vi gjorde inte så mycket, hade det allmänt soft. Hon har redan åkt eftersom hon skulle till skolan. (haha på lovet!!!) Jag skulle åkt dit om jag inte gjorde mitt omprov tidigare men jag har redan gjort de så jag slapp!! 

Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska försöka hitta någon som vill ut och fota med mig. Har typ inte fotat någonting nu i höst! Inte okej. 

Har försökt komma på nå kul att göra med mitt rum men ingenting blir bra.. de får se ut som det gör ett tag till. Nu fortsätter jag att njuta av min morgon med 'Hur många lingon finns det i världen'.

- all in -

Ska fixa mig och sen drar mig vidare till Olivia och har en underbar kväll med underbara människor!! 


Ha en toppen bra lördagskväll! ♥


- Jag har ingen kontroll -

Slänger in ett inlägg lite snabbt. Ska snart dra mig iväg på träning. Imorgon ska jag, emma och hennes mamma till myrorna i Falun. Ska gå på stan lite oxå. Blir askalas!! 

Blir lite små inlägg då och då just nu. Ni får stå ut med det! :)


- Måste ta tag i allt...-

Dålig uppdatering framöver kan bero på att jag har mycket att göra. Bilder har jag snålt av och läxor har jag mycket av. Kommer ägna min tid till att fixa skolan i första hand. Datorn kommer nästan sist. Hoppas ni har de bra därute så ses vi när vi ses! ♥


bara en liten del av allt.....


{ny design! Tryck F5 om ni inte ser!}


- SM slut! nu plugg -


typ så


- USM! -

Helt slut efter en dag i maserhallen. Ska lägga mig tidigt ikväll och tagga till imon!
Tar mig ett bad tror jag. CYA


- Städdag!! -

Drar igång musiken och börjar städa!! Senare drar jag på träning!! TAGGA SM I HELGEN!!!
- Kiosken -

Setat i kiosken hela dan. TuffT. Jag är as trött nu och jag ska snart lägga mig. Eller funderar på de iallafall. Tråkigt inlägg. Ska försöka hinna lägga in bilder och redigera lite och sånt. Har mycket att göra nu. Inte klar med alla bilder på amanda ens en gång. Och jag har MYCKET fler att redigera. Vi höres när jag är lite piggare och gladare.
Kommer kanske inte hinna blogga i helgen eftersom vi har SM!!!!!! :-D hejdå


- when you lose something, there always left in your heart -


2 år ♥


3 år ♥


- Fullt upp! -

Har inte hunnit med bloggen. Förlåt!! Jag ska försöka komma igång igen men jag har noll inspiration till nånting... 
Fotningen går inte som jag vill.. Jag har ingen tid över och jag vet inte vad jag vill komma med den. Jag vet inte om jag vill bli fotograf eller om jag bara vill ha de som intresse.. Men de är de att när det väl blir bra, så blir jag så stolt över mig själv! Och jag älskar att hålla i en kamera!! Skulle behöva lite peppning av er bloggläsare känner jag.

Idag har jag iallafall varit i Maserhallen hela dagen. Det har varit mycket handboll många dagar nu och nu har jag även börjat dömma. Dömde klasshandbollens femmor i kvartsfinal och semifinal. De gick bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt :) 

Ska fortsätta njuta av min lördagskväll med Amanda Fondell i högtalarna!
- Tisdag -

Sitter i aulan nu och ska lyssna på nånting, vet inte vad. Ska till hagaskolan idag oxå. Det blev lite konstigt igår med min design men jag ska fixa det sen. Nu börjar det snart. Hejdåå


Oredigerad jättesöt bild på min älskling! ♥


- Paj, Emma & Agnes -©Agnes Willman


RSS 2.0