Ha en bra Valborg!

Nu väntas god mat, trevligt folk och lekar!

Såhär ser jag ut ikväll!



Valborg!

Klockan är snart tjugo i 4 och jag ligger fortfarande med pyjamas på mig. Min iPod har kommit också så jag har hållit på med den hela dagen!
Ikväll ska vi till grannarna och äta och umgås, sen får vi se vad jag hittar på :) ha en mysig kväll! ♡



Vill ha till min garderob!



Dip dye

Jag har alltid varit lite galen av mig, och nu hittar jag bara mer och mer galet som jag vill göra! Som ni kanske vet så är jag helt TOKIG i färger... jag älskar galna färger på kläder, framförallt byxor. Jag har även hakat på den nya trenden dip dye. Jag är helt tokig i de! De är så galet snyggt! Fast jag måste spara ut mitt hår en bit, men när jag har de så ska jag slå till! Helt SJUKT vad snyggt de är! Vad tycker du om dipdye? :)

Min favorit är helt klart den nedersta bilden, riktigt snyggt!!! 




Jag saknar instagram!!




Söndag är alltid en pluggdag

Precis. Jag pluggar ALLTID på söndagar. Idag har jag också gått runt i pyamas hela dagen. Är ganska slut i kroppen efter igår, känns att man inte har tränat på ett tag. Jag måste också hålla i näsan när jag böjer huvudet framåt för det känns som om den ska trilla av..

Justja, ni kanske inte vet vad jag gjorde igår. Jag var på breddläger här i Borlänge. Det är en slags uttagning till dalalaget. Jag vet inte när man får veta om man blir med men nu i början blir alla med. Det gick ganska bra för mig, bättre än förväntat om jag säger så. Och där fick jag en smäll på näsan så den är lite blå ;)

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Ha de bra så hörs vi!



Skönheter på Lensway.se!


Ray-Ban - RB3016-W0365 Clubmaster hos Mylovebasket
Hur snygga skulle inte dom här underbara brillorna vara till sommaren? Ett par perfekta Ray-Ban helt enkelt! Dom är helt underbara, dock lite dyra men man kan ju alltid drömma sig bort bland moln gjorda av tusenlappar! Ni hittar skönheterna här, det finns även fler snygga solglasögon som ni borde kolla in! Ha en bra dag!


We are the people

Medans jag sitter och skriver om svensk språkhistoria kan ni få bästa låten just nu;

Empire Of The Sun - We Are The People ♥


Vad vill du läsa om?

Musikprov, svenska hemprov, fysik prov, biologi prov

Detta är mina prov de närmaste sju skoldagarna... därför kommer de vara ganska dött här. 

Medans jag är borta, eller medans jag pluggar, så kan väl ni göra mig en tjänst? :)
Kommentera detta inlägg om vad ni vill läsa om, jag vet att vissa känner att de inte vill kommentera i min blogg eller att de inte orkar men ni får kommentera som anonyma och skriva erat namn där mailadressen ska stå (då ser bara jag), och ni kan väl ängna någon minut för lilla mig? :) Jag bryr mig inte så mycket om vem som kommenterar, kille eller tjej, de spelar inte mig någon roll.. jag har bara fått lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva såååååå...vill du göra mig en tjänst? :)




Sommar inspiration

Agnes Tipsar!


¦converse¦shorts¦linne¦hatt¦solglasögon¦

Vad tycker du?



Välkommen träningsvärk!

Var ute och sprang igår och idag har jag träningsvärk. Jag har träningsvärk i magen och i benen. Eller de kanske inte är träningsvärk, eller om man kan ha de i knäna så har jag iallafall de. Fast mina knän krånglar ju också så de kanske är de. Men iallafall så sprang jag runt sportfältet igår. Ganska stolt eftersom jag inte sprungit ute på huuuuur länge som helst. Men igår gjorde jag de! Kan säga att jag behövde springturen för nästa helg. hehe.. 

Idag ska jag ha en chill dag, eftersom jag inte haft de på lovet...haha, jag har tagit de lungt typ varje dag! Ska plugga idag iallafall, skulle ha gjort huuuur mycket som helst nu på lovet men har jag gjort de? nej. 

Skulle vilja åka tillbaka till den varma sidan av bollen vi bor på! Se hur härligt det ser ut!;



Tråkig information...

Min iPod har strejkat och ska in på lagning snabbast möjligt så var beredda på lite halv kass uppdatering!

Var iallafall på bio igår. Såg som sagt The Hunger Games och den var faktiskt ganska jätte bra! Så den rekommenderar jag er att se! 



Nu ska jag äta! Solen skiner och jag mår bra! Är extremt taggad för nästa helg! Ni får veta vad som händer lite närmare!! :D 


Internet vill inte samarbeta

Internet krånglade igår så därför har det varit ganska dött här. Idag har jag iallafall hunnit vara ner på kupolen och fixat present, köpt lite inredning och hängt undan kläder (bilderna där nere). Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig något att äta. Ikväll blir det bio, the hunger games, jag har hört att den är bra så de hoppas vi på! Idag är det också fredag den 13 så jag hoppas jag klarar mig från alla oturssaker som kan hända.

Tog fram gitarren igår igen, va ett tag sen jag spelade på den. Hittade även en låt som jag och Hanna skrev i sjuan, så jag spelade den för de mesta. Kom också på att det va ganska kul att spela!

Hoppas ni har en bra dag med inte allt för mycket otur! Vi hörs förmodligen senare! Kramis ♡



Några bilder!



Bra dagar!

De senaste två dagarna har varit riktigt roliga! Dom har tillbringats med bland annat Sara! Är så himla glad att jag har träffat dig. Vi är redan som bästa vänner och vi är så lika i de vi tycker och tänker. Du är en person jag ALDRIG kommer glömma! Ställer upp för dig i vått och torrt min vän! ♥

Nu på kvällskvisten har jag tränat lite. Först gick jag powerwalk i ca 45 min, sen körde jag armhävningar och situps när jag kom hem. Har stoppat i mig lite kvällsfika också. Har hållt på med detta inlägg i en timme nu... men jag ska in med lite bilder i nästa eftersom det inte blev en enda i detta. Ha de bra! :) 


RSS 2.0