Gästbloggare!

När jag är borta så kommer min kära vän Emma att blogga lite här. Bara för att det inte ska bli alltför dött. Jag kanske slänger in ett inlägg om jag får internet :) hoppas ni har det bra för det ska jag ha!!

En söt bild på emmsi :)



Mamma sa att jag var sjuk



Lillebror 4år



Blogg.se appen

Det har krånglat med blogg appen i några dagar nu. Kan berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna :)
I lördags var jag på handboll hela dagen. Fick inte spela pga min öroninflammation och de va inte kul! Jag satt jätte taggad på bänken varje match och när det inte gick så bra tänkte jag att jag skulle hoppa in och försöka. Men de gjorde jag ju såklart inte :)

Igår jobb-fotade jag för första gången vilket var riktigt kul. Dock var min syster med och hjälpte mig men de gick bra ändå :) det jag fotade var en massa barn till en show affisch. Kan inte visa bilderna men jag kanske kan lägga upp affischen när den är klar.
Jag satt och redigerade bilder heja dagen och åkte till djurmo på kvällen. Tjejerna räddade mitt lov och min kväll!! Just nu ligger jag och väntar på att dom andra ska vakna. Jag har nog inte vaknat efter nio en enda gång det här lovet.

Vad gjorde vi igår? Jo jag och Hanna satt i panik i ert hörn hos Lizette. Dom andra skrämde upp oss rejält och mitt hjärta gick i 340km/sek.....det var riktigt hemskt!!! Efter de gick vi iallafall ut till Lizettes kusin. Så stod vi där och frös ihjäl innan vi gick hem och myste hos Lizette. Fanny och olivia var också med och ja kommer sakna mina tjejer när jag åker alltså!! 2 dagar kvar....!!!!!

Bilder från dagarna;



inspiration

Ibland har jag lust att bara göra en galen makeup och bara gå ut och fota. Men jag hittar ingen inspiration. 
Dock hittar jag inspiration till att ändra makeupen på mig själv. Färga ögonbryn bland annat.. Vill. Vill. Vill.



Godmorgon!

Det har gjorts några uppdateringar i blogg.se appen vilket är as bra :) man kan välja kategori och man kan se statistiken! De är hur bra som helst :)

Nu ska jag sätta igång att baka bröd! Ha en bra dag så hörs vi! :)



Kock!

Imorgon ska jag agera kock och lags soppa och baka bröd. Då är Hemkunskaps läxan klar.
Nu ska jag bädda rent i min säng och sedan krypa ner i sängen. Får inte spela på lördag så jag följer med som peppningsmaskin ;) skulle varit roligare att spela men thats life!!

Nu längtar jag efter sängen!! Nattinatti :)



Mår bättre!



Same shit

Har fortfarande ingen aptit även fast jag är hungrig... Örat är iallafall lite bättre. Jag ska slå på tvn (igen) och kolla om det är något bra som man kan kolla på. Har sovit nu på eftermiddagen så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sova hela natten men de löser sig.

Pigg tjej



Sjuklingen har vaknat till liv

Har varit hos doktorn nyss. Gick helt okej. Trodde jag skulle somna på bussen men jag höll mig vaken. Har tagit en tablett så jag känner mig lite piggare nu. Mitt mål är att bli frisk till helgen, möjligtvis till imorgon men de trodde inte mor min. Ska iallafall göra klart son tror jag. Skulle skriva om någon bild tills idag så jag tror jag ska göra de. Hungrig är jag också men har inte hittat aptiten riktigt än. Men snart så.. Ska försöka uppdatera senare när jag har något vettigt att berätta. Eller så skriver jag när jag har lust att bara babbla på… som typ nu ;)

Söt sjuk tjej



Inte okej

38° visar termometern...jag har örvärk och feber..cup på lördag och utomlands om en vecka, de är ju najs......bara att vila nudå tills jag är frisk. Att jag inte kunde bli sjuk tidigare!!! Jag får helt enkelt göra något här hemma forever alone. Sånt är livet… nu ska jag vila lite till. Hoppas ni mår bra och ha en bra dag!



Trötttttttt

Är så himla trött just nu...känner mig allmänt tråkig och hängig. Uppsatsen är iallafall klar och jag är ganska nöjd över den så vi hoppas på ett ganska högt betyg.
Jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll så jag ska kolla på Top Model Sverige och sen gå och lägga mig. Underbart!

Om ni undrar vad jag har i örat så försöker jag få bort locket i örat med revaxör ;)



Har inte tid med detta!!!

Känns som om någon står och håller för mitt öra hela tiden. Har ont och hör ingenting. INTE OKEJ!! Har cup i helgen och ska utomlands snart!!! FMFFL!!! Ni får lista ut Vad de betyder för jag tänker inte säga de. Jag är så arg och irriterad nu så om någon säger fel saker till mig tycker jag synd om dom! Nu ska jag skriva uppsats……HEJDÅ



Uppsats

Har skrivit lite på min uppsats. Den måste bli klar snart!!! Ska på utv. Samtal nu. Sen hem och skriva och sen till Falun på match. Mycket på! Hörs senrare!

Såhär ser jag ut idag;



Halv dagar!

Går halvdagar mån - ons. Ganska chill. Nu sticker jag till bussen. Tjaoo



RSS 2.0