Fyndar.....eller önskar

sitter och klickar på "lägg i shoppingbag" på ginas sida, summan är uppe i 818:-. Önskar att jag hade så mycket pengar till kläder!! Eller iallafall till en blus som jag är helt käär i!!!!!!!! Den kostar 199:-, får flirta lite med mor min. 

Imorgon är det skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mig..... Kanske får låna något av Emma! :D


hejdå


Natti natti!


Ni får kika på Amanda tills jag bloggar igen! Nu snart hoppar jag ner i sängen, skola imorgon! Natti ♥


Vad gör en reflexskärm?
En reflexskärm är väldigt nödvändigt att ha i kameraväskan, den gör en bild så mycket bättre, kvalitén på bilden blir skarpare, alltså den lättar helt enkelt upp skuggorna i en bild.
En reflexskärm går att använda till varenda fotografering utom rörelse (snabb).

I en rörelse exempel sport så går det oftast fort och då hinner man inte med den reflektationen. Men när man fotar exempel porträtt. Om man är inomhus så får man rikta lampor mot ansiktet. Då kommer de komma mer ljus på ena sidan än den andra och det är då reflexskärmen är som bäst. För man har reflexskärmen bredvid modellen så kommer ljuset från lamporna att ”studsa” och sedan tillbaka på ansiktet så det blir en jämnt och fint. Då kommer lystern i ögonen och hyn synas riktigt fint.

(Källa)

 

hoppas svaret duger! :)riktig seg söndaag

Jag sitter fortfarande i pyamas. Jag har inte gjort nånting idag, tror jag ska styrketräna lite så jag får bort allt godis jag har ätit i helgen. Usch vilken seg dag! Nu fick jag ju dåligt samvete.... Äh, alla lär ha en slappdag och idag va de min tur ;) Imorgon är det skola igen och på tisdag är det skolfoto. Gillar inte sånt. Nej nu sätter jag igång med träningen!!


Bild från igår! ♥


Behind the scenes - Amanda
Två behind the scenes bilder från igår! Bilderna är tagna av Emma.
På den övre bilden ser ni min tillfälliga reflexskärm! Den är gjord av två bitar flyttkartong, aluminiumfolie och tejp! Den funkar faktiskt bättre än jag trodde! Jag har den tills jag har råd att köpa en ;)
Vad tycker ni om behind the scenes bilder? ♥


Amanda del 1Nikon D3000 - Nikkor 18-105mm

Jag är jätte nöjd med bilderna! Hoppas Amanda är det också! Och tack Emma för hjälpen!
Vilken är din favorit? ♥


Plåtning!

Kom nyss hem från plåtningen med Amanda och Emma! Amanda var modell och Emma var assistent! Utan er skulle inte plåtningen bli så bra! Jag är toppen nöjd!!!! TACK!!

ska ladda in bilder så fårt jag får tid!


svääääääng!

Jag och amanda krockade igår och vi båda flög över styret. Det gick bra men jag har ett stort skrubbsår på knäet/smalbenet, två svullna tår och lite små sår här och var!! Amanda klarade sig dock mycket bättre och det är jag glad över eftersom det var jag som svängde in i henne..
Idag ska vi dra ut och fota. Vi ska vänta på emma som ska vara med och assistera mig :) Det blir grymt!!! :D
Hörs sen! :*
bild i repris tror jag ;)


Skolan är igång!

Skolan har då börjat och det är därför jag inte har bloggat på några dagar.

Igår gick vi tre mil. Från Åg till Korså. Jag trodde vi skulle gå runt på nån lång guide när vi kom fram till Korså men de va kanske bara i fem minuter så jag tycker det var ganska onödigt att gå dit. Men har man rätt människor att gå med så går det bra och det var precis de jag hade! Skavsår på axlarna har jag oxå. Vi klarade oss från regnet och fick strålande solsken hela dagen! En mysig dag faktiskt!

Imorgon är det första riktiga skoldagen! Vi har tema vecka på svenskan och son så det är mycket jobb framöver. Mycket skoljobb betyder lite bloggande. Tyvärr! Men skolan går alltid först.
Vårat schema är helt okej, det kunde har varit värre. Vi börjar bara 8 en gång i veckan och det känns bra! Jag ska försöka få tag på mitt schema så jag kan visa er hela veckan. 

Nu ska jag städa, ladda in bilder eftersom jag har fixat en sak som ni ska få se sen, äta, träna och kanske börja kolla på våran temavecka.
Ha de bäst mina älskade läsare!! ♥

Ser ni mitt hår?? Det är blondt!! :D


Ny favorit!

Så begåvad tjej! Kolla hennes blogg här!


Första dagen avklarad

Gud vad små dom nya sjuorna va! Var jag oxå så liten förra året? Det är iallfall skönt att man kommit igång igen. Förutom att man ska gå 3 mil med skolan på onsdag......

Nu är jag med Amanda. Vi slutade 12 så jag följde med henne hem. Vi har varit på kupolen och bort mot dollar store. Där hittade jag det jag har letat efter hela sommaren!! EN STRÅ HATT!! ÅÅÅ jag är kär i den!!! 30:- för min skönhet!! 

Nu ska jag vara social med Amanda :) CYAGodmorgon världen

Klockan ringer snart. Gillar inte att vakna innan den. Blev ett kort inlägg. Hejdå


Godkväll

Jag klarade att gå 1mil men fyy vad jobbigt de va! Men jag klarade de!
Nu ska jag duscha och äta sen hoppar jag i sängs eftersom det är skola imorgon!!


Försöker igen!

Skrev nyss ett inlägg men poff så va de borta. Slänger in ett litet inlägg för jag orkar inte skriva om allt. Jag drar iallfall ut och går med systeryster om en liten stund! hon går skit fort och vi skulle gå typ 1mil.....
Ser ni vad de står? ♥


Tackar och bockar!

Hade en jätte mysig kväll med mina flickor igår! Tyvärr va vi ju inte alla men de blev bra ändå! Tack för att ni finns mina underbara! Vet inte vad jag skulle göra utan er! ♥
Love u! ♥


RSS 2.0