Steker.

Har legat här på altanen sen cirkus 10 imorse så nu pressar jag för fullt med musik i högtalarna! Snart kommer Ida så då får jag väl ta å ge mig, stacken ska inte få sitta och kolla när jag solar. Men vädret är underbart och jag blir brun. Ha de gött! HEJS!Älskade tunika.

Idag (igen) vandrar jag runt i min älskade tunika!Kusin + en till kusin.

Några bilder från igår, jag och Ida åkte till våra mindre kusiner. De började med att vi skulle skrämma dom, och vi lyckades nästan, dom tyckte vi såg läskiga ut innan dom såg att de va vi. Sen var vi ute vid en lekpark på kvällen och så gick vi runt lite överallt och pratade och tokade oss. Sen åkte jag och ida amerikanare hem till henne (åkte de dit också!), å sen cyklade jag hem. Nu ska jag göra klart de sista här hemma, bädda sängen, packa påsar med kläder och så tar jag och Ida cykeln upp till Sebastian (kusinen på bilden!) och är med han. Ha en bra dag! Solen lyser inte lika mycket idag, men ha de bra ändå! (första bilden är vad jag hade på mig igår, tunika från newyorker, Idas tröja och gamla gladiatorskor) HEJS!Njuter.

Ligger ute i solen och njuter medans jag väntar på Ida. Ligger dock inte i bikini så vi får se hur många snygga ränder jag fått.... Solen skiner och jag ska inte klaga! Hejs!Sol.

Solen kikade fram igår och vädret va helt underbart! Hoppas på lika bra väder idag också. Igår va jag med kusinvitamin, och ska va de idag å (äntligen har hon kommit hem!!). Vi får se vad vi ska göra, har några små planer men vi får se hur vi gör :-) nu ska jag först och främst ta mig upp ur sängen, jag har sovit asbra inatt! Perfekt temperatur i rummet för en gångskull ;-)Training day.

Då var det dags för en powerwalk runt älven igen! Bara att kliva upp och göra sig redo för avfärd! Seeya!Självporträtt.

Jag har fastnat för självporträtt. Känslan att ställa sig framför kameran, sätta på självutlösaren och bara vara...och att bilderna faktiskt blir bra! den känslan har jag saknat under min "foto-paus". Att bli nöjd med bilderna. Gud, jag tror jag måste börja igen!!

Två favoriter från idag, vad tycker ni?Vilken bergochdalbana vi lever i.

Glad. Ledsen. Lycklig. Olycklig. Pigg. Trött. Rolig. Tråkig. Säker. Osäker. Lugn. Orolig. Skratt. Tårar.
välkommen till en tonårsflickas värld!

Avslutade dagen med B&J, glee och ett samtal med en fin vän. Nu snart ska jag krypa ner under täcket. Godnatt på er!Upp och gå.

Vaknade nu av broder min. Så jag va upp och hjälpte han med att hitta nappen osv, och nu tänkte jag få nån timmes sömn till.. Upp om en timme för en powerwalk runt älven! Funderar på att köra innan frukost eftersom de sägs att de tar mer, men orkar jag verkligen de?Downstairs.

Jag vill vara på övervåningen. Jag vill att allt ska gå bra och att allt ska flyta på med bara massa bra saker. Men sån tur ska man väl inte ha. Mitt sommarlov är jättetråkigt just nu. Jag gör verkligen ingenting och ändå har jag huuuur mycket som helst jag ska hinna med. Ingenting kommer göras. Som vanligt. Men jag drar upp mungiporna och hoppas på det bästa! De va allt för mig just nu, tråkigt osv, hejs!


Cross i Malung.

Han med den gula crossen på de fyra sista bilderna tycker jag så synd om! Han landade på nå konstigt vis på uppvärmningen och fick inte tag i bromsen eller något liknande så han körde rakt ner i vattnet. Så det blev inga mer konster för hans del, stacken(!!), men han verkar vara lika glad för de :-) 


Everyone is beautiful.Cross.

Varit i Malung och kollat på crossar som flyger i luften å gör massa konster. Det såg ut att vara riktigt kul! Jag blev sugen på att börja åka själv och vara allmänt galen på hojen! Men först lär jag övertala mamma om en cross och de kommer ju ta sin lilla tid så jag får fortsätta drömma..... Tänk er att komma hem lerig och känna lukten av bensin, avgaser och smuts. Okej, smutsen kanske inte luktar så gott men tänk vad mycket kul det ligger bakom anledningen till att man är lortig. Åh herregud, underbart! Ibland undrar jag om jag va en kille i mitt förra liv... fasen så kul de är med motorer!Keep talking.Jag kan dehär med tider.

Upp om cirkus 6-7 timmar...godnatt!RSS 2.0