31 Maj

Tränade till skolavslutningen i 2h idag. Det kändes bra att man kan de mesta i låtarna.
Efter de följde jag med Emma hem :) Vi fotade lite och hade de allmänt trevligt :) Bilderna kan ni se på Emmas blogg nu eller om en stund :)
Ska fixa lite med designen när jag har tid och lust :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fortsätta kolla på desperata hemmafruar :)

hejdåMy little pony


©Agnes Willman ~ Nikon D3000 ~ alla bilderdålig dag

Vaknade tidigt imorse. För cirkus timme sen. Jag redigerade inga bilder igår men jag ska nog göra de nu istället. Vet inte om mitt humör är bra eller dåligt. Känns som mer dåligt än bra. Blir nog en dålig dag oxå... nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Hejdå!Nytt!!

Nu är klänningarna mina!! Jag är jätte nöjd! Imorgon ska jag köpa ett par shorts som jag hittade på veromoda. Dom var super sköna och jättefina!! perfekt till sommaren!!


skolavslutningsklänningen från H&M
dåligt ljus på bilderna men dom duger :)


långklänningen från H&M

Nu ska jag redigera bilder :) hejdå!01.32


din lilla lurfix, du kan så många trix! ♥
GODNATT


Sommarväder tack!

Det har regnat hela dagen idag. INTE OKEJ!! Jag vill ju att sommaren ska komma, men efter regn kommer ju trots allt sol.

Efter skolan idag gick jag, hanna och emma till kupolen och kikade lite. Jag provade massor av klänningar och ska nog köpa två av dom :) Kanske ska till stockholm i sommar så måste ju spara lite dit också. Sen sparar ju till annat oxååå! :D

Hanna kommer nog hit och sover här igen. Mysigt. Jag tycker om den där flickan så otroligt mycket!!! :D
Vi kanske ska träffa lite people :-) som sommarkvällarna ska vara!!!

Vad tycker du är bäst på sommaren? ♥
©kopiering förbjuden!
ph by Agnes Willman - Nikon D3000 -


jag & bloggen

jag är ur dålig på att blogga men jag sitter nästan aldrig vid datorn mer. Det är verkligen FULLT upp. Med skola, med träning, med allt!! Jag har fotat lucas, en häst, och ni kommer få se bilderna inom en snar framitd...!

på tal om framtid... vad ska man bli när man blir stor? Jag har ställt mig den frågan ganska ofta nu men jag får liksom aldrig något riktigt svar. Jag vill hålla på med foto men jag har ju inte dom kunskaperna och det känns helt meningslöst att försöka satsa på något som kanske inte håller. Vad vill du bli när du blir stor? ♥

letar

sitter och kollar systemkameror överallt. Hittat en men jag törs ju inte ringa till försäljaren så det kommer väl inte bli något. Jag får spara ihop mer pengar som jag ska lägga på en systemkamera. Jag har ju alltid velat ha en egen. Varför kan inte bara mamma eller någon ringa?

det lutar åt den här:mamma har en sån och det är den jag brukar fota med, men jag vill ju ha en helt egen systemkamera..


©Agnes Willman - Nikon D3000 -


Plockar och grejar

Gör iordning allt till ikväll lite pö om pö. Än så länge är det lugnt. Har fixat allt utom en sak... De ska jag inte göra än.

Undrar ni vad jag ska göra ikväll?
Jo, det är så att jag har fyllt år och ska ha ett "kalas" (kalla de va ni vill). Det är mitt handbollslag som kommer. Vi ska göra en massa olika saker. Vi ska tävla mot varandra kan man säga. Så det är de jag fixar med.

Nu ska jag tydligen ut och cykla med lillebror.. jaja, lär väl göra de då. Hejdå.


©kopiering är absolut förbjuden!Fullt upp

Har inte haft tid i veckan att blogga. Imorgon kommer tjejerna hit och vi kommer ha skojj! :) Ska försöka komma igång med bloggningen snart igen. Men just nu har jag inte riktigt tid... :) Vi höres!


Blogg.se krånglar

blogg.se har haft problem och därför har inga inlägg visats. Nu ska det vara fixat igen så nu ska jag försöka skriva lite! :)


Födelsedag!

jag har haft en toppen dag än så länge! det ska jag fortsätta med också! Jag tar med mig kameran ut och tar lite kort! :D

lite av de jag fått:

skärpet


pengar


linnen


smycken av alla olika slag


solglasögon


blommor (texten på bilden blev lite stor.. hehe)


nu drar jag ut och fotar lite till!

OBS! kom ihåg att alla bilder som det står min blogg-adress eller mitt namn, eller dom jag har tagit själv, får ni inte kopiera eller ta! då anmäls ni direkt. Fråga om ni vill låna en bild, men då måste min blogg-adress stå med på bilden!! FRÅGA FÖRST!!


En vanlig dag?Nej det är ingen vanlig dag! För det är Agnes födelsedag. Hurrahurrahurra!!!
mjoni, kl.12.00 föddes jag idag för fjorton år sedan. Min födelsedag ska bli den bästa!


En dag!

Idag blir det kalas med släkten. Ska plocka ihop på mitt rum och fixa mig och lite sånt innan dom kommer. Men dom kommer ju inte förrän vid tre så det är ingen panik....än....

Hörs sen! :) troligtvis... :D hihi


Två dagar!

Vädret är inge vackert alls! Jag har ingen lust alls att blogga om och jag vill fota. Jag fyller år snart och jag har en dunderfökyldning som snart har säppt. Jag kännner att dehär inlägget blev sådär kul och jag ska snart baka, eller jag vill. Jag har fått ett par solglas ögon och ett linne av moster. Mormor har gjort mig en pippitröja som är hur skön som helst!
Vad tycker ni att jag ska blogga om? Jag behöver alla tips!


RSS 2.0