Nyårsafton!

Nu är nästan allt helt fixat! Ikväll kommer mina flickor och vi ska ha de allmänt mysigt!! Hoppas ni har en bra kväll för de kommer jag ha! :D Uppdaterar senare, ska försöka slänga in en passande bild oxå!


Iväg och fixa det sista för ikväll!



Vilken ska jag ha på nyår?

1.
2.
Tacksam för svar!!!


Sov bort halva dagen! Great!

Godmorgon kära ni! (längesen jag började så!!)
Jag gick och la mig riktigt sent igår... Somnade vid cirkus 3. Vaknade vid 8 av att Ragn Sells va här och spolade i våra avlopp. Inte okej kände jag! Somnade om tillslut med hjälp av musik i örorna. Vaknade 12 och då va hela dagen borta! Julia tog mitt busskort så jag kommer ingenstans heller..

Blir att fixa iordning till imorgon tror jag. Bädda i husvagnen osv.. Gud de ska bli så kul! Ni ska få veta vad som händer under min nyårsafton senare! Åhå är så glad! :D

Sitter just nu och myser i min mysiga pyamas! Stor t-shirt och mina mojsiga pyamasbyxor!!!


hjulbent jag såg ut å va, haha, dålig bild btw ;)


Kul Torsdagskväll!



Tänk att jag kan bli så snygg på bild ibland!! 


T a k i d a - Y o u L e a r n


Min Superbra humor!



Planerar!!

Planerar, fixar och donar för fullt inför nyår! Det blir bra dehär siddu! hihihih





Compras con mis amiga!


10.00 vill vi bli insläppta imorgon på kupolen! Klockan ringer vid 8.00! Godnatt mina vänner!


27 dresses


Ett filmtips från lilla mig!

AMERIKANSK ROMANTISK KOMEDI FRÅN 2007.
Jane är alltid brudtärnan och har 27 brudtärneklänningar som bevis. Hon är förälskad i sin chef George och önskar inget hellre än att det ska bli de. När hennes syster Tess dyker upp vänds Janes liv upp och ner. Tess lyckas få George på fall och plötsligt håller Jane på att planera sin systers bröllop med sin drömman. Samtidigt försöker journalisten Kevin få Janes uppmärksamhet men råkar ställa till det rejält för sig när han skriver en artikel om Jane och hennes klänningar.


Ha en mysig kväll!! Puss ♥


Liten outfitbild


- byxor - vero moda - tröja - H&M -

Ett "morgon sms " betyder inte bara godmorgon, det betyder egentligen: jag tänker på dig när jag vaknar.


Nyklippt!!


bra kvalité osv..


Mellandagsrea och 1 decimeter kortare

Emma frågade om jag ville med henne på mellandagsrean så vi får se om jag åker ner lite senare. Var nyss och klippte mig, tog det som behövdes och det blev cirkus 1 decimeter!! Håret är typ till axlarna nu men det blev bra ändå. Saknar mitt långa hår men det växer ut snart igen. Och vart har snön tagit vägen mina vänner? Det är väl december och inte mars? Vill ju ha lite vinter iallafall..

Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag ska fortsätta lite på mitt och mammas påbörjade 1000 bitars pussel (måste skicka ett sms till henne och skryta om att jag hittade den sista kantbiten, haha). Ha en bra dag och håll i hatten för det blåser nå enormt!


bilden är från mosters facebook


Hemska Dagmar!

Det har varit storm inatt. Stormen heter Dagmar och han har ställt till mycket problem! Hoppas ni är oskadda allihopa!!!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske jag ska hitta på något å göra. Har inget att berätta just nu, vi hörs senare!


25 december

Har suttit och spelat the sims 2 med julia i flera timmar nu. Tyckte det blev lite länge så jag drog på mig pyamasen och satt mig i soffan och hamnade här.

tänkte bara säga att jag vill att ni skriver namn på kommentarerna och speciellt när det gäller min släkt och familj.

nu ska jag stoppa något i magen ha en mysig kväll!


Morgon mys!

Sitter och myser i min morgonrock. Tack så hemskt mycket för alla julklappar! Fick nästan allt jag önskade mig. JAg glömde förresten två saker igår. Jag fick ju en mössa av moster och en FOTObok av yster syster!!!

Idag mår jag bättre. Jag hade problem att sova igår men somnade tillslut. Jag hostade och hostade. Mamma kom in med slemlösande och jag tog det två ggr under kvällen igår men det hjälpte inte så värst mycket. Men jag känner att det börjar värka nu. Alla sorters nässpray har jag också provat men det funkade bara i ena näsborren. Skönt att vara sjuk under julen... Tror jag hade lite smått feber någon gång igår också..

JAJA, nog om det. Idag ska vi till farbror igen, 2 år sen idag! Kan fortfarande inte tro att det är sant. Gud så vi saknar dig! Du var den mysigaste och busigaste farbrorn och helt plötsligt bara försvann du från oss. Du ska veta att du är ÄLSKAD & SAKNAD nu och föralltid!! ♥♥♥


♥♥♥


RSS 2.0